Over Procasa

Procasa betekent letterlijk voor het huis. Waar je aannemer de fundering heeft gelegd voor jouw ideale woning, zijn wij  er voor de perfect stijlvolle afwerking. Dat doen we door met je in gesprek te gaan. Je te helpen door je mee te nemen in ons uitgebreide assortiment, dat geïnspireerd is op huidige trends, alsook tijdloze charme.

Kwaliteit voor een lage prijs

Procasa biedt de keuze uit een volledig assortiment modieuze en betaalbare tegels, sanitair- en keukenmogelijkheden. Door onderdeel te zijn van BMN – met méér dan tachtig vestigingen de grootste bouwmaterialenhandel van Nederland – snap je dat wij voorzien zijn van veel expertise onder één dak. Die kennis haken we gemakkelijk aan. En door zo groot te zijn, delen we graag de voordelen met onze klanten. Dat betekent dat we tegen een scherpe prijs al je wensen omzetten in werkelijkheid.

Persoonlijk advies in onze showrooms

De afrondende fase, de puntjes op de i, finishing touch. Hoe je het ook noemen wilt: dit is een belangrijk moment in het proces naar jouw ideale woning. Dan zit je graag om tafel met mensen die de trends op de voet volgen, goed zijn in styling, en ook nog eens weten wat er te koop is. Dat zijn de adviseurs van Procasa. Wij nemen graag de tijd voor je, maar gaan ook voorbereid een gesprek in. Vraag daarom aan je bouwprofessional om een showroomverwijskaart, waarop staat met welke vestiging hij zaken doet. Via het afsprakenformulier plan je gemakkelijk een afspraak.