Over ons

Procasa staat voor een uitgebreid assortiment hedendaagse, modieuze en betaalbare wand- en vloertegels. Kenmerkend voor onze collectie is de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Een groot deel van onze collectie is te bezichtigen op meer dan veertig locaties. Daarnaast ontzorgen we particulieren en aannemers op het gebied van montage van keuken, badkamer en toilet.

Kwaliteit voor een lage prijs

Procasa biedt de keuze uit een volledig assortiment modieuze en betaalbare tegels, sanitair- en keukenmogelijkheden. Door onderdeel te zijn van BMN – met méér dan tachtig vestigingen de grootste bouwmaterialenhandel van Nederland – snap je dat wij voorzien zijn van veel expertise onder één dak. Die kennis haken we gemakkelijk aan. En door zo groot te zijn, delen we graag de voordelen met onze klanten. Dat betekent dat we tegen een scherpe prijs al je wensen omzetten in werkelijkheid.

Persoonlijk advies in onze showrooms

Procasa is een eigen label van BNM Bouwmaterialen; een gerenommeerde partij op het gebied van bouwmaterialen in brede zin. BNM Bouwmaterialen biedt scherp geprijsde kwaliteitsproducten van diverse aanbieders en eigen merken.