Sfeer & inspiratie

Het uitzoeken kan beginnen

Nieuwbouw of renovatie, villa of appartement: het moment waarmee je met de (her)inrichting van jouw woning sfeer, kleur en gevoel in huis brengt is aangebroken. Er komt veel op je af, dat begrijpen wij als geen ander. Bij Procasa helpen we je graag. Wij nemen je mee op reis, op ontdekkingstocht door ons assortiment vol mogelijkheden. Op zoek naar jóuw woonstijl.

Het begin van het eind

Ga je voor urban industrial? natural? Of toch botanisch? Komen verschillende stijlen samen, of houd je één woonstijl centraal? Het inrichten van je woning kan naast spannend soms als een uitdaging ervaren worden. Het verwezenlijken van jouw droominrichting is een traject waarbij belangrijke beslissingen in de juiste volgorde genomen moeten worden. Wij begeleiden je in dit proces door je te helpen bij het begin. En de grootste beslissingen onder te verdelen in drie segmenten, om vanuit daar verder te werken. Welke (in)richting kies jij?

Niet het gedoe, wel het gemak

Op deze website krijg je een indruk van wat we allemaal in huis hebben. Daarnaast lichten we met de specificaties in onze brochures alle materialen toe. Maar om de materialen te voelen, sfeer te proeven en jezelf in een bepaalde stijl te zien wonen, adviseren we je om langs te komen in een van onze ruim opgezette showrooms. Klik hieronder om een afspraak te maken met een van onze adviseurs.

Bekijk onze brochures

Je vindt bij ons een ruim assortiment tegels, badkamers en keukens. Beschikbaar in elke stijl, in verschillende prijscategorieën. Terwijl je een afspraak inplant bij een van onze vestigingen, kun je je alvast laten inspireren met behulp van onze brochures. Hierin hebben wij onze producten individueel, maar ook in combinaties en verschillende stijlen vormgegeven.

Bekijk onze brochures

Advies op maat

Naast veel keuze bieden wij je de zekerheid van deskundig advies. Doordat Procasa onderdeel is van BMN Bouwmaterialen – naast groothandel ook kennispartner in de bouw – hebben we de benodigde ervaring in huis om te weten dat heldere communicatie belangrijk is. Maar ook een planning op maat. Daarom stemmen we alle leveringen af met jouw bouwprofessional.