Over BMN Connect

BMN Connect is in 2016 binnen BMN Bouwmaterialen gestart als specialisme dat zich volledig richt op de vastgoedsector. Dagelijks spelen onze specialisten in op de groeiende behoeftes aan hulp en advies van onze vastgoedklanten, bij het realiseren van efficiëntere werkprocessen en slimme, kostenbesparende oplossingen. Met aandacht voor duurzaam en circulair bouwen, zowel in producten als in (digitale) diensten.

Vertrouwd adviseur met kennis van de vastgoedsector

BMN Connect helpt op dit moment al honderden vastgoedpartijen met het realiseren van lagere bouw-, arbeids-, faal- en logistieke kosten. Daarnaast spelen CO2-reductie, verhoogde woningkwaliteit en bovenal het tevreden stellen van eindgebruikers een belangrijke rol in het bestaan van BMN Connect. Door de jarenlange ervaring is inmiddels bekend dat de vijf elementen – een uniform assortiment, innovatie, digitalisering, logistieke oplossingen én resultaatgericht samenwerken – bijdragen aan het succes van onze klanten.

Het gemak voor zowel de klant als de eindgebruiker wordt doorgetrokken met ons ruime productaanbod en service in woonklaarpakketten van Procasa. Voor elk wat wils: het aanbod keukens en badkamers zijn beschikbaar in vier verschillende woonstijlen. Hiermee zijn ze uitstekend geschikt voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Bij heel BMN is er oog voor leefbaarheid en duurzaamheid. De slimme logistieke oplossingen dragen bij aan een prettige, duurzame woon- en werkomgeving rondom de bouwplaats. 

Meer informatie over de dienstverlening van BMN Connect? Kijk dan op de website via onderstaande link.