Professionals

Marktleider in bouwmaterialen

Procasa is een essentiële formule binnen BMN Bouwmaterialen, de grootste bouwmaterialenhandel van Nederland. Wij weten als geen ander dat geen enkel bouwproject hetzelfde is. Daarom bieden wij met alle kennis en ervaring van specialisten in meer dan tachtig vestigingen, verspreid door heel Nederland, de ondersteuning op het gebied van materialen en service die je verdient. Procasa is slechts een van de vele formules en expertises die we graag aan je voorstellen. Voor elk bouwproject, groot of klein, kan jij als bouwprofessional bij ons terecht.  

Compleet in assortiment en advies

Zo vind je bij BMN een ongelooflijke keuze in oplossingen voor de fundering van jouw project: van materialen en producten tot diensten en formules. Of je nu een decoratieve afwerking voor een binnenmuur zoekt, isolatiemateriaal voor een dak, online advies over gereedschap, of inspiratie wilt opdoen over hoe je jouw klus duurzamer kunt maken: met ons aanbod vind je wat je zoekt. En hierbij helpen wij je graag, of dit nu met materialen van A-merken is, of met onze gunstig geprijsde huismerken als Procasa, Cebo en Kloosterwaard.

Kom langs voor advies

Geen bouwproject is hetzelfde. Daarom helpen we je graag met advies op maat. Dit doen we tijdens een oriënterend of juist afrondend gesprek, bij ons op de vestiging of in de showroom. Maak wel even een afspraak voordat je van plan bent te komen. Dan combineren we efficiëntie met een warme kop koffie. Klik hier voor een overzicht van alle vestigingen in Nederland.

Pure woonklaarpakket

Voor de basisinrichting van keukens, badkamers en woonruimtes biedt Procasa een totaaloplossing met het woonklaar pakket PURE.

Pure woonklaarpakket

Keukenpakket

Een volledige keuken inrichting, samengesteld en makkelijk te installeren in elke woning.

Keukenpakket

Inspiratie-brochure

Hier zit écht alles in, maar dan ook écht alles.

Inspiratie-brochure

Vragen?

Vragen staan vrij, heb je een vraag over een van onze pakketten of wat wij je kunnen bieden vanuit Procasa. Neem contact met ons op.


BMN Bouwmaterialen

Met elkaar de kwaliteit van de bouw vergroten, daar gaan we voor. Dat doen we alleen al door de professionele bouwer een helpende hand te bieden met onze eigen BMN huismerken.

BMN Connect

De grote behoefte aan efficiënte tools in de vastgoedsector heeft ervoor gezorgd dat een team specialisten de koppen bij elkaar heeft gestoken. Een van de oplossingen is een slimme app.