Woonvloeren

De vloer vertelt wie je bent

Het is vaak het eerste wat je opvalt als je een huis binnenkomt: de vloer. Die vormt de basis van elk interieur. Tegels zijn al van oudsher een rijkelijke keuze. Terwijl ze toch in elk budget passen. We hebben een heel grote collectie in onze tegelshowrooms, inclusief merken die je alleen bij ons vindt. Voor een individuele ruimte, zoals de badkamer. Of juist om de woonkamer, keuken, hal en toilet in één keer heel fraai door te leggen voor een prachtig ruimtelijk effect.

Keramische tegels

Je gelooft soms je ogen niet

Tegels die er uitzien als een massief houten vloer, echt natuursteen of stoer industrieel beton? Ze liggen allemaal klaar voor je, veel zelfs in een voorbeeldopstelling. We laten je ook zien hoe je combinaties kunt maken of kunt variëren met legpatronen.

Keramische tegels

Handig om te weten

Lees hier meer over de technische eigenschappen van tegels, de voeg- en legpatronen.

Maak een afspraak


Weer een zorg minder: als je woning of verbouwing wordt opgeleverd, ligt je tegelvloer er al mooi strak in. Start dus meteen met inrichten en wonen op die prachtige vierkante meters. Dat is een voordeel van Procasa!

Maak een afspraak

Bekijk &
raak geïnspireerd


Ontdek &
geniet

De combinatie van jouw smaak en onze kennis kan heel verrassend uitpakken. Zo vinden we samen een vloer die vaak nog mooier is dan je had gedacht. Voor heel veel jaren plezier omdat hij helemaal past bij jouw stijl (en lekker makkelijk in het onderhoud is).

Ontdek & <br>geniet

Downloads