Eindeloos
combineren

Interieur een gezicht geven

Of je nu je wand of je vloer betegelt: het gaat eigenlijk altijd om grotere oppervlakten. Tegels zetten de toon en bepalen daarmee de sfeer. Onze adviseurs helpen je om met de juiste tegels een perfecte sfeer te creëren.

In alle soorten en maten

Keramische tegels

Een keramische tegel is naast praktisch werkelijk een sieraad voor je badkamer of keuken. Maar weet je dat er tegenwoordig ook allerlei speciale looks zijn? Zoals betonlook voor een strakke industriële uitstraling. Of tegels in de stijl van natuursteen of hout. Daarnaast onderscheid je je inrichting door te variëren met legpatronen. Vrijwel alles wat je hier online of in de showroom ziet, is verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Je kunt dus verschillende tegelformaten en kleuren combineren. Creëer hiermee een groots en eigentijds effect. Ga je voor vierkant, rond of langwerpig?

In alle soorten en maten

Maak een afspraak

Weer een zorg minder: als je woning of verbouwing wordt opgeleverd, zijn de keuken en badkamer al geplaatst. Dus direct genieten en je helemaal thuis voelen. Dat is een voordeel van Procasa!

Maak een afspraak

Handig om te weten

Lees hier meer over de technische eigenschappen van tegels en ook de voegpatronen en legpatronen.

Bekijk &
raak geïnspireerd


Bekijk &
ontdek

Iedereen heeft z’n eigen stijl, en die vertaal je graag door in je interieur. Zo laat je zien wie je bent. Het kiezen van kleuren en materialen is dan ook iets wat je in één keer goed doet. Zelf kom je vast al een heel eind. Deze inspiratiebrochure is een goede start voor het maken van de juiste keuzes.

Bekijk & <br>ontdek

Downloads