Onderdompelen in rust

Maak je droombadkamer realiteit

De badkamer. De plek waar je de dag start en afsluit. De locatie in huis waar je écht tot rust wilt komen. Doe je dat in een romantische of moderne setting? Onder een regendouche of in een bad? Ontdek jouw wellness hier met onze uitgebreide sanitaircollecties.

Keuze gemaakt! En nu?

Je hebt online inspiratie opgedaan. Je hebt ons aanbod bekeken in de webshop bekeken. Toch heb je nog wat vragen. Welke tegels kan ik kiezen in combinatie met vloerverwarming? Hoe creëer ik de meeste opbergruimte? Met welke douchekop bespaar ik het meeste water? Of je nu je keuze al hebt gemaakt, of dat er gaandeweg nog wat vragen zijn ontstaan: we maken graag een afspraak om alles door te spreken. In onze showroom, met alle voorbeelden voorhanden, leggen we je alles uit. Voel en bekijk de materialen en zie hoe de puzzelstukken in elkaar vallen. Daarna maken we op basis van jouw wensen een bestelling aan en wordt jouw badkamer, in overleg met je bouwprofessional, op het juiste moment afgeleverd. Want ook dat is een voordeel van Procasa: door een korte lijn met jouw contactpersoon te hebben, sta jij straks direct na oplevering in je gloednieuwe badkamer!

Maak een afspraak

Weer een zorg minder: als je woning of verbouwing wordt opgeleverd, zijn de keuken en badkamer al geplaatst. Dus direct genieten en je helemaal thuis voelen. Dat is een voordeel van Procasa!

Maak een afspraak

Verrassende mogelijkheden

De inrichting van een badkamer reikt verder dan een douche, toilet en wastafel. Speel met kleuren, vormen en materialen die tot de mogelijkheden behoren om iedere badkamer uniek te maken. Als jij je stijl hebt bepaald, zoeken onze adviseurs er alle bijpassende onderdelen bij. Denk aan kranen, (regen)douchekoppen, handdoekrekken, afvoergoten en alle andere benodigdheden. Zo maken we samen jouw badkamermomenten, haastig of relaxt, compleet.

Verrassende mogelijkheden


Tegels in je badkamer

Tegels kunnen een speciaal effect aan de sfeer in je badkamer toevoegen. Licht maakt groot, terwijl donker vaak sjiek oogt. Ook de manier van tegelen maakt een wereld van verschil: liggend maakt breder, waarbij staand de ruimte optisch tot grote hoogte laat stijgen! Maar misschien wil je wel een mix van kleuren of formaten. Wij hebben in onze showroom alvast de combinaties voor je gelegd. Zo krijg je een idee van de verschillende stijlen. Bekijk nu alvast de mogelijkheden in onze brochure.

Bekijk &
raak geïnspireerd


Droom &
realiseer

Iedereen heeft z’n eigen stijl, en die vertaal je graag door in je interieur. Zo laat je zien wie je bent. Het kiezen van kleuren en materialen is dan ook iets wat je in één keer goed doet. Zelf kom je vast al een heel eind. Deze inspiratiebrochure is een goede start voor het maken van de juiste keuzes.

Droom &<br>realiseer