ProActive zorgt voor een hygiënisch en veilig huis

Elimineert virussen en bacteriën voor 99,9% en is 94% effectief tegen Covid-19

Maak van je huis een gezonde plek

Gezonde en veilige omgevingen zijn belangrijker dan ooit, nu virussen en bacteriën een grotere rol spelen in ons dagelijks leven. Waar we ook zijn. Met de ProActive-lijn uit de Procasa collectie wordt elke publieke ruimte een plek waar virussen, bacteriën en vervuiling geen kans krijgen om zich te hechten aan wanden en vloeren. Zelfs Covid-19 niet. Procasa ProActive tegels zijn uniek en ISO-gecertificeerd. Zo draagt ProActive in elke ruimte bij aan het welzijn van mensen.

Voor in en om het huis

ProActive tegels zijn geschikt voor in en om het huis. Om het huis zijn ze gemakkelijk schoon te houden, want vuil krijgt geen kans om zich te hechten. De ProActive tegels zijn er in verschillende formaten en diktes. Voor zowel op wanden als op vloeren. Hiermee maak je van je keuken, je badkamer of welke ruimte dan ook, een veilige en gezonde plek voor het hele gezin.

ProActive biedt grote voordelen voor elke doelgroep

(Vakantie)woningen

(Vakantie)woningen

Thuis of even weg in een fijne vakantiewoning; een gezonde en schone omgeving is belangrijk voor de gezondheid en het welzijn van elke (tijdelijke) bewoner. ProActive op wanden en vloeren biedt gegarandeerd 24/7 de hoogste bescherming en zorgt ervoor dat elk oppervlak snel en hygiënisch schoongemaakt kan worden. Geuren worden verminderd en schadelijke schoonmaakmiddelen zijn niet nodig.

Gebouweigenaren

Gebouweigenaren

ProActive is de nieuwe standaard voor wanden en vloeren. Zowel binnen als buiten draagt het bij aan het creëren van een duurzame omgeving. Vuil hecht minder aan gevels door de speciale coating. En ook binnen worden, door het zelfreinigende effect, onderhoudskosten verlaagd doordat ProActive oppervlakken gemakkelijk te reinigen zijn, zonder veel gebruik van schadelijke schoonmaakmiddelen. Dit draagt bij aan het welzijn en de gezondheid en aan de duurzaamheidsprestatie van een gebouw.

Kleuren

ProActive Sand
ProActive Bianco
ProActive Silver
ProActive Taupe
ProActive Greige
ProActive Black

Formaten

De Florence ProActive serie uit de Procasa collectie is leverbaar in drie formaten en twee diktes.

Zoek & vind
een showroom

ProActive tegels vind je in onze showrooms verspreid over Nederland, dus er is er altijd wel één in de buurt. Vind de dichtstbijzijnde showroom en maak een afspraak om langs te gaan.

Zoek & vind<br>een showroom

ProActive zorgt voor veilig en gezond huis

Vind alle informatie en specificaties over ProActive tegels in de brochure.

ProActive zorgt voor veilig en gezond huis