Stijlvol & functioneel

Een keuken om van te genieten.

Je ideale keuken is een plek om bij te praten, je vakantieplannen delen, een spelletje te spelen of van een zelfgebakken taart te smullen. Het kan allemaal met onze Procasa keukens. Vind je binnen onze Procasa collectie niet de keuken die je wenst? Geen probleem, naast Procasa bieden wij nog een uitgebreid assortiment luxe keukens van geselecteerde leveranciers.

Inclusief apparatuur

Kraan, wasbak en alles wat je nog meer nodig hebt. Hoewel de fronten en het keukenblad vaak de blikvangers zijn, is een keuken pas écht af met de juiste inrichting. Ook daarin hebben we mogelijkheden van A tot Z. Van bestekindeling tot kookplaat en van koelkast tot combimagnetron.

Maak een afspraak

Weer een zorg minder: als je woning of verbouwing wordt opgeleverd, zijn de keuken en badkamer al geplaatst. Dus direct genieten en je helemaal thuis voelen. Dat is een voordeel van Procasa!

Maak een afspraak

En wat pas je toe op de keukenwand- en vloer?

Een fraaie achterwand is belangrijk; het bepaalt mede het imago van de keuken. Bovendien moet het gemakkelijk in onderhoud zijn. We hebben wel wat suggesties voor je! Binnen onze Procasa lijn hebben we een brede tegelcollectie wandtegels. Je slaagt zeker binnen onze ruime Procasa tegelcollectie of een van onze andere A-merken. Zoek dus meteen met je keuken een prachtige tegel uit. En ook slim: voor op de vloer! Keramische vloertegels zijn slijtvast, eenvoudig in onderhoud en natuurlijk vele kleur -en maatmogelijkheden.

Verkrijgbaar in meerdere kleuren en formaten

Bekijk &
raak geïnspireerd


Compleet keukenblok

ALLES-IN-1 PAKKET

Met het alles-in-1 pakket kies je voor een compleet keukenblok van Duitse kwaliteit. Betrouwbaar, degelijk en altijd uit voorraad leverbaar voor een vaste pakketprijs.

Compleet keukenblok

Downloads