Brochures

Keukentrends, badkamerstijlen en tegelpatronen: je kunt er eindeloos in variëren. Bij Procasa bieden we daarom een uitgebreid assortiment. Voor iedere stijl en voor elk budget kan er een inrichting naar keuze worden gerealiseerd. In onze brochures vertellen we je meer over de huidige trends. We informeren je tevens over legpatronen, technische specificaties en onderhoudsinformatie. Laat je inspireren en informeren door op een van onze veelzijdige brochures te klikken. Wil je een gedrukte brochure aanvragen? Klik dan hier.

Procasa_brochure__0004_Essentials

Essentials

Stijlvol, tijdloos en betaalbaar. Met Essentials wand- en vloertegels kies je voor een prachtige basis voor je badkamer, toilet of keuken.

Procasa_brochure__0005_Wand en vloertegels

Wand- en vloertegels

Ga je voor veilig en strak? Of teken je buiten de (voeg)lijnen? Doe meer met tegels. Geef je interieur stijl en karakter met ons uitgebreide tegelassortiment.

Inspiratiebrochure 2020-2021

In deze brochure geven we je een kijkje in onze creaties van keukens en badkamers. Spannende lijnen en kleurrijke combinaties geven de inspiratie die jij nodig hebt.

Procasa_brochure__0003_Keukencompleet

Keukenpakket

Een vaste prijs voor een tijdloze keuken. Met het alles-in-1 keukenblok van Procasa wordt de inrichting van je keuken nóg gemakkelijker. Warm of industrieel: met vier verschillende kleuren en stijlen zit er altijd een keuken voor je bij.

Procasa_brochure__0000_inspiratie showroom

Inspiratiebrochure 2019-2020

In deze brochure geven we je een kijkje in onze creaties van keukens en badkamers. Spannende lijnen en kleurrijke combinaties geven de inspiratie die jij nodig hebt.

Woonvloeren

In deze brochure krijg je een indruk van ons volledige assortiment. Van stoer en robuust tot tijdloos en rustiek: we leggen je graag onze verschillende stijlen voor. Om je vervolgens alle specificaties toe te lichten in een van onze tegelshowrooms.

Vragen

Heb je vragen over een product of een algemene vraag. Neem dan contact met ons op.