Brochures

Keukentrends, badkamerstijlen en tegelpatronen: je kunt er eindeloos in variëren. Bij Procasa bieden we daarom een uitgebreid assortiment. Voor iedere stijl en voor elk budget kan er een inrichting naar keuze worden gerealiseerd. In onze brochures vertellen we je meer over de huidige trends. We informeren je tevens over legpatronen, technische specificaties en onderhoudsinformatie. Laat je inspireren en informeren door op een van onze veelzijdige brochures te klikken.

Wand- en vloertegels

Ga je voor veilig en strak? Of teken je buiten de (voeg)lijnen? Doe meer met tegels. Geef je interieur stijl en karakter met ons uitgebreide tegelassortiment.

Procasa ProActive

Procasa ProActive tegels zorgen voor veilige omgevingen. Elimineren virussen en bacteriën voor 99,9% en zijn 94% effectief tegen COVID-19. Met de ProActive-lijn uit de Procasa collectie wordt elke publieke ruimte een plek waar virussen, bacteriën en vervuiling geen kans krijgen om zich te hechten aan vloeren en oppervlakken.

Procasa Factory Frames

In deze brochure zie je ons nieuwe Procasa Factory Frames deuren. Spannende lijnen en trendy kleuren geven de inspiratie die jij nodig hebt.

Basics & Projects

Deze uitgebreide collecties zijn stijlvol, tijdloos en betaalbaar. De wand- en vloertegels vormen een prachtige basis voor je badkamer, toilet en keuken.

Compleet keukenblok

Met het alles-in-1 pakket kies je voor een compleet keukenblok van Duitse kwaliteit. Betrouwbaar, degelijk en altijd uit voorraad leverbaar voor een vaste pakketprijs. Verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Keukens & apparatuur

Met het alles-in-1 pakket kies je voor een compleet keukenblok van Duitse kwaliteit. Betrouwbaar, degelijk en altijd uit voorraad leverbaar voor een vaste pakketprijs. Verkrijgbaar in meerdere kleuren. Maak je keuken af met extra kasten of keukenapparatuur

Inspiratiebrochure 2020-2021

In deze brochure geven we je een kijkje in onze creaties van keukens en badkamers. Spannende lijnen en kleurrijke combinaties geven de inspiratie die jij nodig hebt.

Procasa_brochure__0000_inspiratie showroom

Inspiratiebrochure 2019-2020

In deze brochure geven we je een kijkje in onze creaties van keukens en badkamers. Spannende lijnen en kleurrijke combinaties geven de inspiratie die jij nodig hebt.

Procasa wand- en vloertegels

Algemeen Verwerkingsadvies wand- en vloertegels

Woonvloeren

In deze brochure krijg je een indruk van ons volledige assortiment. Van stoer en robuust tot tijdloos en rustiek: we leggen je graag onze verschillende stijlen voor. Om je vervolgens alle specificaties toe te lichten in een van onze tegelshowrooms.